Bio tisztítás

Bio tisztítás Lagoon rendszerrel

A Lagoon az Electrolux által kifejlesztett speciális módszer, amellyel a kényes textilek is gond nélkül tisztíthatóak. A folyamat során használt mosószerek kivétel nélkül biológiai úton képesek lebomlani.

A Lagoon a világon az egyetlen víz alapú tisztítási technológia, amelyet a Woolmark is elismer.

Nekünk rendkívül fontos a környezetünk védelme. Éppen ezért kizárólag bio vegyszereket használunk ruháik tisztítására. A környezetkímélő megoldás védi mind a környezetet mind az Ön egészségét, ugyanis amellett, hogy nem használ rákkeltő anyagokat, bőr irritációt sem okoz. Technológiánk rendkívül hatásos vírusok és baktériumok eltávolítására is.

A Hohenstein Institute szakértői által igazolt, hogy a tisztítás folyamán a textil nem kopik és a méretek sem változnak.

A minőség kulcsa a premium felszerelésben, eszközökben és munkatársaink szakértelmében keresendő. A gondosan összeállított speciális mosó- és szárító programok mellett a szakszerű finiselés garantálja a kívánt tisztító hatást. Az eljárás a ruháknak élénk színeket, lágy tapintást és kellemes illatot kölcsönöz, miközben kíméli a textíliát és az Ön bőrét is.

Ajánlatkérés